Kaarten Kerstconcert zaterdag 16.12 in de Grote Kerk Sittard

Op zaterdag 16 december aanstaande pakt de Paek een oude traditie op: een mooi & sfeervol kerstconcert in de grote kerk van Sittard (KERKPLEIN 1) onder leiding van onze dirigent Bjorn Bus.
Muziekwerken uit de hele wereld zullen ten gehore worden gebracht en worden afgewisseld met a Capella quintet “Something Blue” en de Spaanse violiste Rebec Nuez.

De kerkdeuren gaan open om 19.45 uur en na afloop van het concert is iedereen van harte welkom voor een gezellig samenzijn in ons harmonielokaal aan het Kloosterplein.
Uw toegangsbewijs voor de kerk (EUR 10,--) is tevens een tegoedbon voor een lekker versnapering in ons lokaal.

We zien u allen graag in grote getale tegemoet. Kaarten graag bestellen voor 8 december.

 


 

Door het invullen van onderstaand formulier machtigt U harmonie St. Joseph tot eenmalige afschrijving van het totaal bedrag. U geeft toestemming aan Harmonie Sint Joseph uit Sittard om een eenmalige incasso opdracht te sturen naar uw bank om het verschuldigde bedrag af te schrijven van uw rekening.  Als u het niet eens bent met de afschrijving neemt u binnen 8 weken contact op met uw bank en vraagt u om een terugboeking. Vraag uw bank naar de voorwaarden.  Incassant ID van Harmonie Sint Joseph is NL91ZZZ401870590000. Bestellen kan t/m 8 december 2017.

Met Vriendelijke groet en dank voor uw bestelling
Harmonie Sint Joseph Sittard / J. Schaekens / Secretaris./ 046-4520647

 

* = verplicht